Master SEN

In 2008 ben in begonnen aan de opleiding Master Special Educational Needs. Door omstandigheden ben ik na ongeveer 1,5 jaar afgehaakt, ik kreeg het niet voor elkaar om mijn thesis te schrijven naast alle andere dingen die me bezig hielden op dat moment. Dit gaf me een onbevredigd gevoel; ik vond het vervelend dat ik het niet had afgemaakt en ook zonde van alle energie die ik er al wel had ingestoken.

Toen ik in de schaal LB werd benoemd, was een van de eisen van mijn werkgever dat ik mijn Master zou afmaken. Uit het potje scholingsgeld is mijn collegegeld betaald en ik heb mijn uiterste best gedaan om mijn studie in een jaar af te ronden. Dit was haalbaar, omdat ik voor 2 grote toetsen vrijstellingen kreeg doordat ik eerder al ECTS had behaald.

Net nadat ik me had ingeschreven voor de opleiding bleek dat ik zwanger was. Dit zorgde voor een extra uitdaging qua tijdsplanning, maar ik ging ervoor!

Het thesisonderwerp is me min of meer overkomen; doordat we met de Stichting aan het FIT-traject begonnen bleek dat mijn collega’s wel wat extra ondersteuning konden gebruiken. Men liep vast. Mijn onderzoeksvraag werd dus:

‘Hoe begeleid ik mijn collega’s tijdens het FIT-traject zodat zij in staat zijn zich zodanig te ontwikkelen dat het certificaat ‘Excellente Leerkracht in Sociale Media’ behaald kan worden?’

Voor deze thesis heb ik een 8 en veel positieve feedback gekregen. Alle andere toetsen heb ik ook gehaald, dus ik ben officieel afgestudeerd. Afgelopen week was de diplomauitreiking waar ik onder toeziend oog van dierbaren mijn handtekening mocht zetten op het getuigschrift. Weer een doel bereikt! 10665790_645964185523493_5936299316914508129_n

Mijn onderzoeksverslag is hier te lezen. Graag lees ik de reacties!

2 reacties op “Master SEN

  1. Sorry dat ik niet wat eerder heb gereageerd, Willem. Ik zag je lieve bericht nu pas. Bedankt voor je compliment!

Geef een reactie

Enter your WordPress.com blog URL


http://.wordpress.com

Proceed

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *