Trots! Blij! Overdonderd!

Enkele van de emoties die ik voelde toen Erno Mijland vanmiddag bekend maakte dat IK de winnaar was geworden van de eerste Innofun Award! Woooow! Wat ontzettend gááf! Natuurlijk was ik sowieso al hartstikke trots op mijn project ‘Hallo Wereld’ -anders had ik het ook niet ingestuurd- maar nu ben ik helemaal net een pauw. En dan te bedenken dat dit eigenlijk pas een van de eerste keren was dat ik experimenteerde met sociale media in de klas.

Het jurycommentaar was ook prachtig. De jury, met daarin Erno Mijland, Tessa van Zadelhoff en Rob Martens, was unaniem in haar oordeel. Ze waren vooral erg onder de indruk van het feit dat ik meerdere vormen van sociale media met elkaar had gecombineerd, dat het project internationaal was en dat het een laagdrempelig geheel was. Het gehele juryrapport krijg ik nog, ik was ook te zeer onder de indruk om het nog allemaal goed mee te krijgen.

Naast eeuwige roem heb ik een Samsung Full HD shock- en waterproof camera gewonnen. Hier ben ik erg blij mee, want die komt zowel professioneel als privé erg goed van pas. Verder mogen we met 25 mensen van ons team van Stichting Rijdende School een studiedag volgen op het eLab van Innofun.

Toen ik trots nog even op het kantoor van SRS aanwaaide waar nog een deel van mijn collega’s aanwezig was, kreeg ik van onze directeur ook nog eens een mooie fles champagne.

Kortom, mijn dag kan niet meer stuk! Ik ben trots! Yay!

 

11 reacties op “Trots! Blij! Overdonderd!

  • Dank je wel Willem! Ik ben echt supertrots en ik hoop inderdaad een voorbeeld te kunnen zijn, zoals anderen dat ook voor mij (geweest) zijn!

  • Dank je wel, dat doe ik zeker! Ik zit echt op een wolkje en geniet van alle leuke reacties op Twitter, Facebook en natuurlijk ook hier op de site. :)

  • Hartelijk bedankt voor de felicitatie! En ja, ik ben ook echt superenthousiast, ik stuiter van trots en blijheid. 😀

  • Bedankt! Het was mijn allereerste, dus dat is zeker een compliment!
   Ik ga Prezi ook zeker vaker gebruiken, fijne tool!

 1. Pingback: Getipt! Websites die je zeker gezien moet hebben [12] « Manssen.nl - It's all in the Cloud!

Geef een reactie

Enter your WordPress.com blog URL


http://.wordpress.com

Proceed

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *